Kristin Halvorsen

Kristin Halvorsen - Lilla Sølhusvik | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lilla Sølhusvik
DIMENSJON
7,95 MB
FILNAVN
Kristin Halvorsen.pdf
ISBN
8827475971939

BESKRIVELSE

Gjennomslag er en personlig og ærlig fortelling om veien fra Soria Moria og inn i regjeringskorridorene - sett gjennom øynene til en av Norges tydeligste og mest populære politikere.I 2005 ble Kristin Halvorsen historisk. Endelig var SV kommet til makten - selv var hun blitt landets første kvinnelige finansminister. Tiden var kommet for å gjøre visjoner til virkelighet.I den rødgrønne regjeringen loset Kristin Halvorsen landet trygt gjennom finanskrisen, og hun satte sin egen karriere på spill for å oppnå full barnehagedekning. Nå forteller hun endelig om ekstremsporten det var å være finansminister og partileder samtidig. Om hvor nær veggen hun var da ingen belønnet partiet for arbeidet, og hvordan det føltes å sparke sin beste venn i politikken.

11.43 ... Kristin Halvorsen og Øystein Djupedal på vei inn på Ila skole torsdag der de vedgikk at det ikke blir gratis skolemat i denne stortingsperioden. Kristin Halvorsen var finansminister og ledet Sosialistisk Venstreparti. Nå går de sammen for å utforme ny klimapolitikk i et nytt utvalg satt ned av WWF, Civita og Norsk Klimastiftelse.

oktober 2005. Under Kristin Halvorsens ledelse har SV gått fra å være uregjerlig opposisjonsparti til et erfarent regjeringsparti. Men politikken har sin pris - og de personlige omkostningene har vært store.

RELATERTE BØKER