Organisere og lede

Organisere og lede - Ragnhild Kvålshaugen, Grete Wennes, Jon Gunnar Nesse | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ragnhild Kvålshaugen, Grete Wennes, Jon Gunnar Nesse
DIMENSJON
7,29 MB
FILNAVN
Organisere og lede.pdf
ISBN
4774689772766

BESKRIVELSE

Organisere og lede. Dilemmaer i praksis er en innføringsbok i organisasjon og ledelse. Boken formidler fagområdet på nye måter og på studentenes egne premisser. Forfatterne legger vekt på praksis det som skjer i organisasjoner og belyser og diskuterer ulike dilemmaer som oppstår i organisasjoner. Læreboken har gjennomgått en omfattende revisjon og også blitt utvidet med noen nye temaer, bl.a. på bakgrunn av tilbakemeldinger som er kommet fra brukerne av boken. Boken er rikt utstyrt med konkrete og faktiske eksempler fra blant annet aviser og tidsskrifter, som både helt ferske studenter og de med lang fartstid i ulike organisasjoner kan kjenne seg igjen i og ha nytte av å lære mer om og diskutere. Organisere og lede. Dilemmaer i praksis er først og fremst rettet mot bachelor-studenter i økonomi og administrasjon. Boken er også relevant for andre studenter, på både bachelor- og masternivå. Videre kan ansatte og ledere i norsk arbeidsliv ha god nytte av boken.

Et eksempel for å illustrere styringsretten kan være en bedrift […] På denne siden kan undervisere laste ned forelesningsmateriell til boken Organisere og lede - dilemmaer i praksis av Ragnhild Kvålshaugen, Grete Wennes, Jon Gunnar Nesse mfl.. PowerPoint-filen med figurerer og tabeller fra læreboken er passordbeskyttet og er kun tilgjengelig for faglærere som bruker læreboken som pensum. organisere og lede.

Boken formidler fagområdet på nye måter og på studentenes egne premisser. Forfatterne legger vekt på praksis det som skjer i organisasjoner og belyser og diskuterer ulike dilemmaer som oppstår i organisasjoner. Kjøp Organisere og lede fra Bokklubber Organisere og lede.

RELATERTE BØKER