Stiansen til hverdags

Stiansen til hverdags - Bent Stiansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bent Stiansen
DIMENSJON
3,10 MB
FILNAVN
Stiansen til hverdags.pdf
ISBN
2711722866772

BESKRIVELSE

Bent Stiansen og Statholdergaarden forbindes ikke først og fremst med hverdagsmat. Det er fest, store anledninger og lekker gourmetmat av beste klasse som forbindes både med restauranten og dens eier. Nå er det mulig å få et innblikk i Stiansens kjøkken - på hjemmebane, til hverdags.Stiansen til hverdags er en inspirerende matbok som selvfølgelig inneholder det alle kokebøker skal: lekre oppskrifter. Det som imidlertid skiller den litt ut fra mange andre kokebøker er den praktiske vinklingen på boken. Blant annet presenterer Stiansen en liste over 180 råvarer han mener man bør ha i huset til enhver tid. Har man dette kan man lage det meste av lekkerbiskenene som presenteres i boken. Likeledes er det en praktisk gjennomgang av hvordan man bør tenke når man planlegger et kjøkken, og hva som trengs av utstyr. En grillskole og en biffskole er det også funnet plass til, samt en rekke steg for steg billedserier som forteller kort og informativt om hvordan man skal gå fram ved ulike "operasjoner." Boken er en inspirasjonskilde for alle som har ambisjoner om å løfte hverdagsmaten opp et hakk, og som vil spise og servere god mat ikke bare i helgene og til fest.

Takk for din vurdering! KOMMENTARER. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! ...

500 gjester har det vært om dagen - med tusenvis av tallerkener som ... Stiansen til hverdags (Heftet) av forfatter Bent Stiansen. Mat og drikke.

RELATERTE BØKER