Den hemmelige kvinnen

Den hemmelige kvinnen - Anna Ekberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Ekberg
DIMENSJON
5,13 MB
FILNAVN
Den hemmelige kvinnen.pdf
ISBN
4908466861165

BESKRIVELSE

Louise lever et harmonisk liv med sin store kjærlighet, Joachim. Så dukker det opp en fremmed mann som påstår at han er Louises ektemann og far til hennes barn ... Det viser seg at Louise slett ikke heter det, men Helene. Hun er mor til to og arving til et forretningsimperium. Men hun lider av hukommelsestap. Nå må hun forsøke å avdekke sannheten om natten for tre år siden, da hun forsvant og alt forandret seg.«Det er heller sjelden vi møter en krim som eier så mange av krimromanens elementer og virkemidler både når det gjelder intense høydepunkter og et virkelighetsnært bakteppe.» Gjengangeren«Anna Ekberg høres ut som en svensk dame, men faktum er at "hun" er to danske menn, som vi kjenner fra før under pseudonymet A.J. Kazinski. De skriver jo knakende godt disse to herrene ...» Tine sin blogg

Så dukker det opp en ... Kjøp 'Den hemmelige kvinnen' av Anna Ekberg fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet, Innbundet | 9788202553951 Den hemmelige kvinnen (Nedlastbar lydbok) av forfatter Anna Ekberg.

Det viser seg at Louise slett ikke heter det, men Helene. Den hemmelige kvinnen. Prøv Storytel Den hemmelige kvinnen.

RELATERTE BØKER