Fru Timians beste sommermat

Fru Timians beste sommermat - Marit Røttingsnes Westlie | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Røttingsnes Westlie
DIMENSJON
4,88 MB
FILNAVN
Fru Timians beste sommermat.pdf
ISBN
4066441789187

BESKRIVELSE

Få den gode stemningen og drøm deg bort i denne boka fylt av Fru Timians aller beste sommermat! Boka inneholder 75 fargerike og lettlagde retter for late dager, mettet av sommerens smaker og dufter. Du kan nyte nydelige frokoster, herlige sprø salater, lekre grillretter, lettvint piknikmat og raske og deilige middager. Ingen av middagene tar mer enn 30 minutter å lage! Et helt kapittel er viet sommerfesten. Massevis av deilig festmat som både små og store elsker! Mesteparten av kan forberedes før selve dagen. I alle oppskriftene i dette kapitlet står det derfor hva som kan lages i forveien. Prøv også de fantastiske sommerkakene og -dessertene, for eksempel valnøtt- og bringebærkake, fruktterte eller yoghurtis med blåbær. Det er solskinn i hvert bilde, fargeprakt som en blomstereng og vidunderlige matbilder fra uteplassen, tatt av to av Norges beste matfotografer, Dreyer og Hensley. Du trenger bare én kokebok i sommer. Denne.Bla i boka

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Kjøp Fru Timians beste sommermat fra Bokklubber Smak av sommer Snart er sommeren her! Vi går inn i en tid med varme morgener og lange, lyse kvelder med terrassekos og grilling. Fru Timians beste sommermat er den perfekte kokeboka for årstiden! La deg inspirere av fru Timians frodige mat, mettet av solens smaker og dufter. Fru Timians beste sommermat.

Fru Timians beste sommermat er den perfekte kokeboka for årstiden! La deg inspirere av fru Timians frodige mat, mettet av solens smaker og dufter. Fru Timians beste sommermat. Kom ut i 2015.

RELATERTE BØKER