Hva er mennesket?

Hva er mennesket? - Immanuel Kant | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Immanuel Kant
DIMENSJON
11,36 MB
FILNAVN
Hva er mennesket?.pdf
ISBN
8075382776944

BESKRIVELSE

Hva er mennesket? Antropologi i pragmatisk perspektiv er basert på en forelesningsrekke over antropologi som Kant holdt regelmessig ved universitetet i Königsberg i mer enn tyve år. Han stilte spørsmål som: Hva kan og skal mennesket gjøre ut fra egen, fri beslutning? Hvor går grensene mellom sunn fornuft og galskap? Finnes det et mål for hele menneskeslekten, og i så fall hvilket? Forelesningene var svært populære, og tiltrakk seg mange tilhørere utenfor de akademiske sirkler. I boken anlegger Kant et pragmatisk perspektiv, det vil her si mennesket betraktet som et fritt, handlende vesen.

Den normale kroppstemperaturen er vanligvis cirka 37 °C. Temperaturen varierer noen tideler av en grad opp og ned i løpet av et døgn.

Selv ikke eneggede tvillinger er helt like. Arvelige faktorer og miljø former oss til den vi er - forskjellig fra alle andre - vi er alle unike.

RELATERTE BØKER