Mormors kaker

Mormors kaker - Kari Finngaard | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Finngaard
DIMENSJON
7,88 MB
FILNAVN
Mormors kaker.pdf
ISBN
5764948859749

BESKRIVELSE

Hjemmebakte kaker frembringer minner fra barndommen. Noe vi fikk servert hos mor, mormor eller i festlige lag. Kaker fylt med omtanke og kjærlig omsorg. Kakebaking er kjøkkenmagi. Det skjer noe spesielt hver gang vi blander mel, sukker, egg og smør. Når kaken hever seg i ovnen, dufter huset av hygge.I denne boken finner du: Klassiske formkaker Kaker med frukt og bær Tradisjonskaker Kaker i boksBoken har enkle forklaringer gjennomillustrert med vakre bilder, som setter oss i den riktige stemningen til å ta frem bakebollen.

50 min. Serveres gjerne lun med vispet kremfløte eller vaniljeis.

Jeg har en mormor som stadig har ei ny god kakeoppskrift på lager. Og skal jeg velge ut min absolutte favoritt blant mormors mange herlige kaker, må det nok bli rå sjokoladekake. Topplisten min over de beste kakene jeg vet om er ikke lang, teller bare fire kaker.

RELATERTE BØKER