Søster

Søster - Gro Dahle | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Dahle
DIMENSJON
4,31 MB
FILNAVN
Søster.pdf
ISBN
1274099573161

BESKRIVELSE

"Det trengs minst to for å bære en mor". Det særegne fellesskapet mellom søstre er rammende og lengselsfullt beskrevet av enebarnet i denne diktsamlingen. Med varme og humor får Gro Dahle fram de mange sidene ved det å være søster. En ideell gavebok til en søster eller sjelevenn.

I snitt har de et fall på 250 meter, og er et imponerende syn ved høy vannføring. … Søster (i flertall søstre) er avkom av hunnkjønn til sine søsken dersom de har felles mor og far.

William Cowper || Søster. Det er kun de kvinnene som har fått sine øyne vasket av tårer, som har slikt vidsyn at de blir hele verdens lillesøstre. Søster (bror) Du er utvalgt av livets tilfeldigheter Til å bli elsket av meg for evig og alltid Litt på tross av men mest på grunn av, de mange ting som gjør nettopp deg så inderlig spesiell for meg ----- SØSTER Hva er en søster? En søster hun er deg umåtelig kjær En glede det… Søster, Porsgrunn, Norway.

RELATERTE BØKER