Strikke og hekle

Strikke og hekle - Jenny Alderbrant, Kamilla Alderbrant | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Alderbrant, Kamilla Alderbrant
DIMENSJON
6,49 MB
FILNAVN
Strikke og hekle.pdf
ISBN
5345986835596

BESKRIVELSE

Ny bok av den svenske strikkesuksessen JennyPenny. Gå vinteren i møte med herlige ullplagg! Dette er en bok for alle som elsker å strikke og hekle til både barn og voksne! Velg mellom tretti mønster til alt fra varmende vanter og luer, til koselige sokker, vakre sjal og en genser. Søstrene Jenny og Kamilla Alderbrant byr på både ensfargede og flerfargemønstrede plagg med tydelige forklaringer. Alt for at du skal kjenne gleden og mestringen ved å skape. Jenny Alderbrant, også kjent som JennyPenny, har strikket siden hun var liten og selger i dag strikkedesign på webshopen LullUll. Hun er velkjent i strikkekretser for sine fargerike og kreative mønstre. Hennes to første strikkebøker ble veldig populære, og nå er hun ute med sin tredje bok. Denne boken er laget sammen med søsteren Kamilla Alderbrant.

Kjøp boken Strikke og hekle av Jenny Alderbrant, Kamilla Alderbrant (ISBN 9788241951466) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Brukte heklekrok nr 8, og det gikk med totalt 29 nøster . Hvordan hekle et enkelt hullmønster etter diagram Fra #dropsfan galleriet. Ta en titt på alle strikke- og hekleprosjekter fra DROPS fans over hele verden! Se #dropsfan galleriet.

RELATERTE BØKER