Strikkede luer og tilbehør til store og små

Strikkede luer og tilbehør til store og små - Ingvill Freland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvill Freland
DIMENSJON
6,6 MB
FILNAVN
Strikkede luer og tilbehør til store og små.pdf
ISBN
4909020915275

BESKRIVELSE

Endelig en strikkebok med luer og tilbehør til hele familien! Ingvill Freland står bak den populære.nettsiden Strikkekista.no. I denne boka.presenterer hun over 30 oppskrifter på.luer og annet tilbehør til hele familien. Modellene.er unike og tidsriktige i utformingen,.og foruten et stort utvalg luer får.du også oppskrifter på ulike skjerf, sjal,.pannebånd, votter og pulsvanter. De fleste.oppskriftene har størrelser for både barn.og voksen.. Ingvill liker å teste ut teknikker og.skape spennende effekter, og den kjente.Konglelua er selvsagt med i boka. Ulike.teknikker beskrives både i tekst og bilder,.og flere av oppskriftene suppleres av en.link til en video som demonstrerer den.aktuelle teknikken.Luer og tilbehør er små prosjekter som.er raske å lage og som tar liten plass i veska. Resultatet.er hyggelige og personlige gaver.som passer årstiden perfekt!

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Strikkede luer og tilbehør til store og små av Ingvill Freland Utgitt: 2016 Form: Bok Emner: Oppskrifter Strikking Luer Plassering: Faglitteratur Hylleplass: 746.432 FRE Avdeling: Voksenavdeling Status: På hylla Strikkede luer og tilbehør til store og små.

Köp boken Strikkede luer og tilbehør til store og små av Ingvill Freland (ISBN 9788205494701) hos Adlibris. Fri frakt.

RELATERTE BØKER