De uhengte uslingenes urtehage

De uhengte uslingenes urtehage - Arto Paasilinna | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arto Paasilinna
DIMENSJON
7,22 MB
FILNAVN
De uhengte uslingenes urtehage.pdf
ISBN
8025560123791

BESKRIVELSE

Etterretningslederen Jalmari Jyllänketo, en velbygd mann i førtiårene, blir sendt øst i Lappland av Det nasjonale sikkerhetspolitiet. Han skal finne ut av hvordan et nedlagt gruve har kunnet utvikle seg til en blomstrende geskjeft, med produksjon av urter, juletrær og langt mer ulovlige saker. Jalmari blir sendt dit under dekke av å være kvalitetsrevisor for økologisk landbruksproduksjon og oppdager raskt at det i gangene til den gamle jerngruven, ikke dyrkes sjampinjonger. De er omgjort til tvangsarbeidsleir for små og store forbrytere som har unnsluppet lovens lange arm. Bak prosjektet står en viljesterk enke og Jalmari blir fort overbevist om at det har livets rett. For ikke å snakke om at han har falt for Sanna, enkens datter.

Innbundet / 2018 / Bokmål 349,-305,-Levering 2-6 dager Antall. Legg i handlekurv.

Hør tusenvis av lydbøker i Fabel-appen for 169 kr i måneden. Innleser: Kyrre Haugen Bakke. De uhengte uslingenes urtehage Arto Paasilinna ; Kyrre Haugen Bakke (Oppleser) ; Ellen Holm Stenersen (Oversetter) Etterretningslederen Jalmari Jyllänketo, en velbygd mann i førtiårene, blir sendt øst i Lappland av Det nasjonale sikkerhetspolitiet. De uhengte uslingenes urtehage; Medansvarlig: Stenersen, Ellen Holm; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Finland; År: 2018; Noter: En nedlagt gruve øst i Lappland har utviklet en blomstrende geskjeft, men produksjon av urter, juletrær og langt mer ulovlige saker. En besk og humoristisk fortelling om å ta loven i egne hender.

RELATERTE BØKER