Den digitale helsetjenesten

Den digitale helsetjenesten - Hans Nielsen Hauge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Nielsen Hauge
DIMENSJON
4,13 MB
FILNAVN
Den digitale helsetjenesten.pdf
ISBN
2565966281102

BESKRIVELSE

Den digitale helsetjenesten er både en fagbok og en lærebok om e-helse. Den presenterer en omfattende og systematisk gjennomgang av helsetjenestens utvikling, fra en papirbasert og manuell tjeneste til en fremtidig digitalisert helsetjeneste. Boken fremhever hvordan digitaliseringen kan bidra til økt pasientsikkerhet, økt kvalitet og høyere effektivitet i helsetjenestene, blant annet gjennom prosess og beslutningsstøtte. Boken henvender seg i første omgang til helsepersonell og studenter innen medisin og helsefag. Den kan også leses av ledere innen helsetjenesten, ansatte i helseadministrasjonen, og politikere som arbeider med helseproblematikk. IT-bransjen har fått en naturlig plass i helsetjenesten og det er et sterkt behov for å bryte ned språkbarrierer og profesjonsgrenser slik at man bedre kan forstå hverandres arbeid og motivasjon. Derfor henvender boken seg også til IT-bransjen og leverandørbransjen.

Dagens møte vil gå nærmere inn på hva som må til for at vi kan få gjennomført denne revolusjonen. Den norske helsetjenesten er overveiende offentlig finansiert. I 1993 utgjorde de totale helseutgiftene i Norge ca.

Det er både overaskende og tankevekkende hvor langt tilbake vi er i forhold til land vi vanligvis sammenligner oss med. Samtidig synligjøres potensialet vi har for å skape en tryggere og bedre helsetjeneste. Den digitale helsetjenesten er både en fagbok og en lærebok om e-helse.

RELATERTE BØKER