Fra gründeridé til suksess

Fra gründeridé til suksess - Paal Stavrum, Oddvar Torgersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paal Stavrum, Oddvar Torgersen
DIMENSJON
5,6 MB
FILNAVN
Fra gründeridé til suksess.pdf
ISBN
1788560363166

BESKRIVELSE

Fra gründeridé til suksess er skrevet for å hjelpe deg som har planer om å starte egen bedrift. Forfatterne gjennomgår hele prosessen fra forretningsidé til etablering, oppstart og organisering. Emner som markedsføring og salg, prissetting, økonomi og budsjettering er solid dekket, og boka gir deg derfor god oversikt over hvor sammensatt og integrert funksjonene i en bedrift er. Mye av stoffet vil også være nyttig lenge etter oppstarten av en bedrift. Boka kan leses fra perm til perm eller brukes som et oppslagsverk. Underveis gis det også veiledning om hvem som bør lese hva, og når. Fra gründeridé til suksess retter seg først og fremst mot alle som går med en gründeridé i magen, eller som allerede er i gang med en egen bedrift. Boka egner seg også godt for studenter ved fagskoler og høgskoler, spesielt i emner som egen bedrift, entreprenørskap, forretningsutvikling og prosjektøkonomi.

Boka egner seg også godt for studenter ved fagskoler og høgskoler, spesielt i emner som egen bedrift, entreprenørskap, forretningsutvikling og prosjektøkonomi. Fra gründeridé til suksess retter seg først og fremst mot alle som går med en gründeridé i magen, eller som allerede er i gang med en egen bedrift. Boka egner seg også godt for studenter ved fagskoler og høgskoler, spesielt i emner som egen bedrift, entreprenørskap, forretningsutvikling og prosjektøkonomi. Kjøp Fra gründeridé til suksess fra Bokklubber Fra gründeridé til suksess er skrevet for å hjelpe deg som har planer om å starte egen bedrift.

Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet. Fra gründeridé til suksess av Paal Stavrum , Oddvar Torgersen heftet, 2018, Norsk (bokmål), ISBN 9788245023435. Fra gründeridé til suksess er skrevet for å hjelpe deg som har planer om å starte egen bedrift.

RELATERTE BØKER