Historie; historieskriving frå antikken til i dag

Historie; historieskriving frå antikken til i dag - Leidulf Melve | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leidulf Melve
DIMENSJON
7,19 MB
FILNAVN
Historie; historieskriving frå antikken til i dag.pdf
ISBN
2988596482970

BESKRIVELSE

Fortiden forandrer seg ikke, men vår forståelse av den er stadig i bevegelse. Denne boka tar for seg historikere og historieskrivning fra antikken til i dag, og gir innsikt i hvordan de ulike fremstillingene av historien er formet av historikernes samtid og teoretiske overbevisning. Det finnes ikke en objektiv sannhet, bare ulike fortolkninger. Derfor er det viktig å bli bevisst hvordan ulike verdivurderinger og ideologiske ståsteder har preget, og preger, vår forståelse av fortiden.

Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Ostrakisme avstemning i Athen som kunne føre til at en borger ble forvist fra byen i 10 år Palasskulturen høykultur som eksisterte fra ca. 2000 f.Kr.-ca.

november 1972) er en norsk historiker.Han er professor ved Senter for middelalderstudier ved Universitetet i Bergen.. Bibliografi.

RELATERTE BØKER