Prinsesse Ivar

Prinsesse Ivar - Marion Arntzen, Mona Renolen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marion Arntzen, Mona Renolen
DIMENSJON
9,33 MB
FILNAVN
Prinsesse Ivar.pdf
ISBN
7727747364806

BESKRIVELSE

Enkelte barn er født med en kropp som ikke stemmer med kjønnsidentiteten deres. Noen har guttekropp og føler seg som jente, andre har jentekropp og føler seg som gutt. Mange har et greit forhold til kroppen sin, men sliter med forventningene andre har til dem som gutt eller jente. Denne boka handler om disse barna, men den handler også om alle barns rett til å utrykke kjønn som de ønsker.

Noen har guttekropp og føler seg som jente, andre har jentekropp og føler seg som gutt. Prinsesse Ivar og vennene på festIvar, Randi, Alva og Mamo er fire gode venner.Nå skal de på fest, men hva skal de ha på seg?Ivar vil være prinsesse. Alva vil være jente.

Mange har et greit forhold til kroppen sin, men sliter med forventningene andre har til dem som gutt eller jente. www.nsf.no Orm Ivarson, ofte kalt Orm Kongsbror, død 1184, var en høvding i Norge i borgerkrigstiden.Han var sønn av Ivar Sneis, en høvding fra Opplandene og Ingerid Ragnvaldsdatter, opprinnelig en svensk prinsesse som også hadde vært norsk dronning.Tilnavnet «Kongsbror» fikk han fordi han gjennom moren Ingerid var halvbror av kong Inge Haraldsson (Krokrygg), norsk konge 1136-1161. Torsdag 2. juli blir det Mangfoldskafe i Stensveen igjen (les mere).

RELATERTE BØKER