Tren sammen 2

Tren sammen 2 - Lasse Tufte, Jørgine Vasstrand | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lasse Tufte, Jørgine Vasstrand
DIMENSJON
3,40 MB
FILNAVN
Tren sammen 2.pdf
ISBN
7917885145943

BESKRIVELSE

Gøy å trene sammen! Nå kommer Tren sammen 2 med Lasse Tufte og Funkygine. Her er det enda flere effektive og morsomme øvelser man kan gjøre med en treningskompis eller flere. Prøv deg på alt fra enkle push-ups med sidedytt og duo kneløft til partnerknebøy og hopp-over-kompis. Boken er lagt opp med beskrivende bilder av over 100 øvelser, som forfatterne demonstrerer. Øvelsene kombinerer muskelstyrkende øvelser og kondisjonsøvelser, det handler om kroppsvekttrening, lite utstyr og ikke noe treningsstudio.Jørgine Funkygine Vasstrand er den mest profilerte treningsprofilen og -bloggeren i Norge. Hun har tidligere utkommet med Tren sammen med Lasse Tufte. Hun er utdannet fra NIH og er personlig trener og kostholdsveileder. Lasse Tufte er forfatteren av Calisthenics med Lasse Tufte og Calisthenics med Lasse Tufte2, samt medforfatteren av den første Tren sammen-boken. Han er eksperten på egenvekttrening i Norge, grunnlegger av Tufteparken og Street Workout Norge. Han er anerkjent internasjonalt for sin rolle i sportens utvikling, som arrangør, utøver, dommer og rådgiver. Han holder workshops og kurs i egenvekttrening.

Boken er lagt opp med beskrivende bilder av over 100 øvelser, som forfatterne demonstrerer. Øvelsene ... TREN SAMMEN 2: WORKSHOP BERGEN! NYE TIMER, NYE ØVELSER - DEN SAMME TRENINGSGLEDEN I forbindelse med den nye boken vår "Tren Sammen 2" skal vi ut på en ny Norgesturne med workshops og boksignering.

Ved å bruke egenvekt og hverandre som partner blir treningen både sosial og effektiv. Om Tren sammen 2 Gøy å trene sammen! Nå kommer Tren sammen 2 med Lasse Tufte og Funkygine. Her er det enda flere effektive og morsomme øvelser man kan gjøre med en treningskompis eller flere.

RELATERTE BØKER