Akvarieboka for barn

Akvarieboka for barn - Andreas Tjernshaugen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andreas Tjernshaugen
DIMENSJON
6,28 MB
FILNAVN
Akvarieboka for barn.pdf
ISBN
9431002210208

BESKRIVELSE

Vet du hvordan en fisk ser ut hvis den er sint? Har du noen gang sett nyfødte fiskeunger? Visste du at mange fisker kan skifte farge? I ditt eget akvarium kan du oppleve dette og mye mer. Her er boka du trenger for å komme i gang. Den er skrevet spesielt for barn! Og for mammaer, pappaer og andre voksne som er med på å stelle fiskene. Du får vite mye om fiskene, så du skjønner hva de holder på med. Og så lærer du triksene for å få dem til å trives hjemme hos deg.

Boka som forklarer hva fiskene holder på med - og hvordan du får dem til å trives! Til salgs i bokhandler og dyrebutikker over hele landet. Akvarieboka for barn er for eksempel en komplett guide for nybegynnere. Om du ikke skaffer deg den, bør du lese en annen oppdatert akvariebok eller lete fram informasjonen du trenger på nett.

Du får vite mye om fiskene, så du skjønner hva de holder på med. Og så lærer du triksene for å få dem til å trives hjemme hos deg.

RELATERTE BØKER