Den lille redselsboka

Den lille redselsboka - Heine Vestvik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Heine Vestvik
DIMENSJON
5,30 MB
FILNAVN
Den lille redselsboka.pdf
ISBN
6167015090109

BESKRIVELSE

Vi har alle vært redde. Redselsfølelsen er en av våre sterkeste følelser, og den mest sentrale for vår overlevelse. For et barn vil redsel være en svært dominerende følelse i barndommen. Men det er ikke alltid like lett for oss foreldre å skjønne når barnet vårt er redd. Denne boka er skrevet for å gi deg innblikk i bredden i barnets redsler, og råd for hvordan du skal hjelpe barnet med sine redsler og gi det en trygg utvikling.

Redselsfølelsen er en av våre sterkeste følelser, og den mest sentrale for vår overlevelse. For et barn vil redsel være en svært dominerende følelse i barndommen.

Manus Kontakt oss Den lille redselsboka Utskrift E-post Detaljer Opprettet 03. februar 2020 Forlaget omtaler boken slik: Vi har alle vært redde.

RELATERTE BØKER