Fattige skjebner ; De kloke jomfruer

Fattige skjebner ; De kloke jomfruer - Sigrid Undset | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigrid Undset
DIMENSJON
4,59 MB
FILNAVN
Fattige skjebner ; De kloke jomfruer.pdf
ISBN
9176800820266

BESKRIVELSE

Sigrid Undsets verker utgis på ny, og i 2007 vil de foreligge komplett. All tekst er grundig gjennomgått, og språket er varsomt justert slik at det er tilnærmet likt våre dagers riksmål. Romanene, novellesamlingene, diktsamlingen og helgenbiografiene blir utgitt i en rekke på 20 bind. I tillegg kommer fire bind som inneholder essays og artikler, mange av disse har aldri tidligere vært utgitt i bokform. Bøkene vil bli solgt enkeltvis fram til 2007, og deretter også samlet.

Romanene, novellesamlingene, diktsamlingen og helgenbiografiene blir utgitt i en rekke på 20 bind. Kjøp Fattige skjebner ; De kloke jomfruer fra Norske serier I 'Fattige skjebner' (1917) møter vi fattigdom og urett, lagermann Simonsen som mister arbeidet, og grå kontordamer med pensjonat-tilværelse og drøm om mann og barn. Her er den begavede syersken som sosialt sett står under de fine fruene som bruker hennes elegante kjoler - men som ikke er så nøye med å betale for seg. Sigrid Undsets verker utgis på ny, og i 2007 vil de foreligge komplett.

Bøkene er innbundet i skinn og med gulldekor i rygg. Utgitt av Aschehoug Forlag i 1996.

RELATERTE BØKER