Fra interaksjon til relasjon

Fra interaksjon til relasjon - Susan Hart, Rikke Schwartz | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susan Hart, Rikke Schwartz
DIMENSJON
8,96 MB
FILNAVN
Fra interaksjon til relasjon.pdf
ISBN
1663373191178

BESKRIVELSE

Fra interaksjon til relasjon er en bok som presist og grundig introduserer de fem viktigste teoriene om hva tilknytning er, utviklet av henholdsvis Donald W. Winnicott, John Bowlby, Daniel N. Stern Allan N. Schore og Peter Fonagy. Samtidig kan den leses som en generell introduksjon til tilknytningsteorien. Barns evne til tilknytning utvikles i første lever år. Denne utviklingen er avgjørende for hvordan barnet takler samspillet med familie, venner, kjærester og kolleger videre i livet, og for hvordan barnet senere selv håndterer rollen som mor eller far. En del barn får imidlertid tilknytningsproblemer allerede fra de er helt små. Jo tidligere disse barna får den rette hjelpen, desto større er sjansen for å forebygge langvarige utviklingsforstyrrelser.

Hvordan jobbe med tilknytning i barnehagen Robuste barn. Gi barnet ditt ansvar, livsmot og tiltro til seg selv Angst hos barn i barnehagen.

15. september 2020 Førstehjelp ved selvmordsfare Sørlandets kunnskapspark, Universitetsveien 19, Kristiansand.

RELATERTE BØKER