Måltider og fysisk aktivitet i barnehagen

Måltider og fysisk aktivitet i barnehagen Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,81 MB
FILNAVN
Måltider og fysisk aktivitet i barnehagen.pdf
ISBN
1557412898057

BESKRIVELSE

Denne boken har som mål å bidra til refleksjon rundt barnehagens rolle i folkehelsearbeidet. Forfatterne ser barnehagen som en arena for folkehelsearbeid, der det sentrale er å påvirke forutsetningene for levekår og helse. Artiklene viser hva som må til for at barn skal spise sunt og få tilstrekkelig og variert fysisk aktivitet. Boken er beregnet på studenter i førskolelærerutdanningen, barnehagepersonell og foreldre. Med litteraturlister og stikkordregister.

Alle påstandene er basert på rammeplanen og andre styringsdokument for barnehagen. Kapittel 3.2 i rammeplanen handler om fysisk aktivitet og helse. Forskrift om miljørettet helsevern i barnehager og skoler mv.

Forskriftens formål er å bidra til at miljøet i barnehager, skoler og andre virksomheter fremmer helse, trivsel, gode sosiale og miljømessige forhold, og at det forebygger sykdom og skade. STAVANGER KOMMUNE Målsetting, fysisk aktivitet i barnehagen Tiltak: Fysisk aktivitet innarbeides i barnehagens planer og forankres hos alle ansatte Barna opplever glede, trivsel, mestring og vennskap når de er fysisk aktive Barna i vår barnehage tilbys et variert fysisk aktivitetstilbud Barna benytter variert utstyr når de er fysisk aktive Fylkesmannen i Trøndelag arrangerer i samarbeid med Helsedirektoratet og Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet gratis konferanse om mat og måltider i barnehagen i lys av ny nasjonal faglig retningslinje for mat og måltider i barnehagen som ble lansert 6. desember 2018. Her får du eksempler på hvordan fylker og kommuner jobber systematisk for å øke daglig fysisk aktivitet i barnehagen.

RELATERTE BØKER