Omnibvs 1; tekstbok

Omnibvs 1; tekstbok - Vibeke Roggen, Rolf Hesse, Gudrun Haastrup | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vibeke Roggen, Rolf Hesse, Gudrun Haastrup
DIMENSJON
7,82 MB
FILNAVN
Omnibvs 1; tekstbok.pdf
ISBN
6666208147967

BESKRIVELSE

Boka gir en grundig innføring i det latinske språket med moderne pedagogiske metoder. Den har enkle øvingstekster, noen originaltekster, kulturhistorie, ordkunnskap, grammatikk, skriftlige og muntlige øvingsoppgaver og et fullstendig glossar. Glossaret er på begge målformer. Foran i boka finnes en detaljert oversikt over innholdet i hver leksjon, og litt om skrift og uttale. Bak i boka står sanger, en historisk oversikt og kart.

Den har enkle øvingstekster, noen originaltekster, kulturhistorie, ordkunnskap, grammatikk, skriftlige og muntlige øvingsoppgaver og et fullstendig glossar. Title: Kaleido 7 Tekstbok (bm) kap. 1 og 2, Author: Cappelen Damm, Name: Kaleido 7 Tekstbok (bm) kap.

Vibeke Roggen; Rolf Hesse; Gudrun Haastrup. Boka gir en grundig innføring i det latinske språket med moderne pedagogiske metoder.

RELATERTE BØKER