Selvmedfølelse

Selvmedfølelse - Agneta Lagercrantz | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Agneta Lagercrantz
DIMENSJON
4,36 MB
FILNAVN
Selvmedfølelse.pdf
ISBN
6804675649539

BESKRIVELSE

Bli din egen beste vennNår vi møter motstand eller har gjort en feil, er det fort gjort å klandre seg selv. Ha like stor medfølelse med deg selv som du ville hatt med en venn, råder Agneta Lagercrantz. Vis selvmedfølelse!Hvorfor virker selvmedfølelse så bra? Når vi aksepterer våre feiltrinn, går hjernen i trygghetsmodus og vi får det både bedre selv og bryr oss mer om andre. Selvkritikk og selvfordømmelse skaper derimot stress, fordi hjernen reagerer på samme måte enten vi skjenner på oss selv eller står overfor en reell trussel.I boka kan du lese om hvor stor betydning vennlighet, velvilje og selvaksept har for den psykiske helsen og for et varmere og mer inkluderende samfunn, og hvordan du kan godta deg selv og bli din egen beste venn.Alle som sliter med det moderne livets "det blir for mye for meg", vil kunne ha noe å hente i denne boken. Dr. Audun Myskja i forordet

Akronymet LANO kan være en god huskeregel for hvordan vi kan øve opp selvmedfølelse. Å følge stegene Legge merke til, Akseptere, Nysgjerrig utforskning, og Omsorg vil med øvelse gi bedre kontakt med både følelser og kroppen og øve opp en vennligere holdning til deg selv..

Den nådeløse kritikeren har ofte to spesialiteter som rammer oss psykisk, ifølge Binder. Depresjon - selvkritikk og selvmedfølelse Tidsbruk Del 1 - 25 minutter Del 2 - 45 minutter x 3 Del 3 - 10 minutter Del 4 - 10 minutter Innledning Depresjon innebærer ofte selvkritikk, ugyldiggjøring av det positive og mangel på en vennlig og omsorgsfull innstilling til seg selv. Selvmedfølelse er for øvrig noe av det viktigste i møte med skuffelser og sorger, samtidig er det noe som mange av oss sliter med å hente frem når vi virkelig trenger det. Faktisk er det ofte mye lettere å vise medfølelse overfor en lidende venn enn overfor vårt eget lidende selv.

RELATERTE BØKER