Spis smart: En kokebok for unge idrettsutøvere

Spis smart: En kokebok for unge idrettsutøvere - Else-Marthe Sørlie Lybekk, Ingvill Måkestad Bovim | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else-Marthe Sørlie Lybekk, Ingvill Måkestad Bovim
DIMENSJON
7,71 MB
FILNAVN
Spis smart: En kokebok for unge idrettsutøvere.pdf
ISBN
3491806206187

BESKRIVELSE

For idrettsutøvere er det like viktig å planlegge måltidene som å planlegge treningene. Mye trening krever at du gir kroppen tid til å restituere seg. Å spise riktig mat til riktig tid, være i væskebalanse og få nok søvn og hvile er avgjørende for hvor godt du restituerer deg mellom treningsøktene. Hva du spiser før, under og etter trening og konkurranse har stor betydning for prestasjonene dine. Med denne boka vil vi hjelpe deg til å ta smarte matvalg. Oppskriftene er enkle, sunne og raske å lage, og de smaker godt. Lykke til med trening og matlaging!

I går lanserte jentene i prosjektet Sunn Jenteidrett, Else-Marthe Sørlie Lybæk og Ingvill Måkestad Bovim en splitter nye kokebok for unge idrettsutøvere som heter Smart mat.Her finner du tips og råd om kosthold og oppskrifter som er enkle, sunne og raske å lage. Ønsker du å laste ned en Spis smart: En kokebok for unge idrettsutøvere-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Spis smart: En kokebok for unge idrettsutøvere og andre bøker av forfatteren Else-Marthe Sørlie Lybekk. Spis smart: en kokebok for unge idrettsutøvere; Medansvarlig: Bovim, Ingvill Måkestad; Eksemplarstatus: 1/1; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Klassifikasjon: 641.5; Emne: Matlaging; År: 2010; Noter: Over tittelen: Sunn jenteidrett Å spise sunt er en naturlig del av livet for idrettsutøvere. Hvis du skal prestere må du spise riktig mat til ... BØKER Spis smart - en kokebok for unge idrettsutøvere.

Mye trening krever at du gir kroppen tid til å restituere seg. Å spise riktig mat til riktig tid, være i væskebalanse og få nok søvn og hvile er avgjørende for hvor godt du restituerer deg mellom treningsøktene. Oppskriftene er fra boka "Spis smart - en kokebok for unge idrettsutøvere - Sunn jenteidrett" Av: Else Marthe Sørlie og Ingwild Måkestad Bowim, Akilles Forlag. En ny kokebok for unge idrettsutøvere anbefaler flere fiskemåltider i uken.

RELATERTE BØKER