Aqua 1; kjemi 1

Aqua 1; kjemi 1 - Bjørn Gunnar Steen, Nina Fimland, Lars Arne Juel | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Gunnar Steen, Nina Fimland, Lars Arne Juel
DIMENSJON
9,37 MB
FILNAVN
Aqua 1; kjemi 1.pdf
ISBN
3248226519923

BESKRIVELSE

Aqua 1 dekker læreplanen for Kjemi 1 på studiespesialiserende utdanningsprogram. Læreverket består av grunnbok, studiebok og tilhørende nettsted både for elever og lærer. En ryddig og innbydende layout gjør at verket er lett tilgjengelig for elevene og inspirerer til bedre lesing. De viktigste endringene i revisjonen er en forbedret kapittelstruktur, faglige og pedagogiske oppdateringer og en økt vekt på forståelse, dybdelæring og det å se sammenhenger i faget. Variasjonen i oppgaver, aktiviteter og øvinger er enda større enn før!

Av Bjørn Gunnar Steen, Lars Arne Juel, Nina Fimland . Her finner du mange oppgaver med ulik vanskelighetsgrad, og et rikt utvalg av gjøringer og øvinger til alle temaene. Aqua 1 dekker læreplanen for Kjemi 1 på studiespesialiserende utdanningsprogram.

Den går i dybden i temaene, samtidig som teksten er lettlest og presis. Kjemi 1 elevnettsted er et supplement til læreboka Kjemi 1.Nettstedet er læreplaninndelt, og kan derfor brukes uavhengig av læreverk. Nettstedet har rundt 1000 flervalgsoppgaver av ulike typer som gir elevene trening i å nå kompetansemålene i faget. Forord Læreverket Aqua er skrevet for programfagene Kjemi 1 og Kjemi 2.

RELATERTE BØKER