Ingenmannsland

Ingenmannsland - Jan Guillou | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Guillou
DIMENSJON
3,27 MB
FILNAVN
Ingenmannsland.pdf
ISBN
1462752089521

BESKRIVELSE

Et stort antall kjernevåpen dukker opp på den internasjonale svartebørs. Ingen vil påta seg aksjonen som må til for å stoppe trafikken. Nok en gang blir det agent Hamilton, alias Coq Rouge, som må i vei. Første skritt i retning av en avskjæring blir landsetting av en svensk tropp i 30 kuldegrader ved verdens best bevoktede grense. Dette er den sjuende romanen om Carl Hamilton.

Kjøp boken Ingenmannsland av Håvard Aagesen (ISBN 9788232801251) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

To bosniere og en serber må plutselig forholde seg til et annet spill der både hat og medmenneskelighet blir satt på prøve. Og på sidelinjen står FNs fredsbevarende styrke som en mulig ... Ingenmannsland er en fascinerende og åpenhjertig beretning om livet som kreftoverlevende - en rapport fra en tilværelse stadig flere nordmenn kjenner på kroppen, men som vi likevel nesten aldri snakker om.

RELATERTE BØKER