Jobbsøkerkoden

Jobbsøkerkoden - Sverre Haugen, Olav Schewe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sverre Haugen, Olav Schewe
DIMENSJON
5,1 MB
FILNAVN
Jobbsøkerkoden.pdf
ISBN
8047597160201

BESKRIVELSE

Når du søker jobb har du bare ett mål: å bli den utvalgte blant mange gode kandidater. Her får du en konkret veiledning i hvordan du kan nå helt frem til et tilbud om jobb, basert på over hundre innspill fra norsk rekrutteringsbransje.Forfatterne av «Jobbsøkerkoden» veileder deg gjennom forberedelsene, søknaden, CV-en og intervjuet. De forklarer hvordan du kan vise hvem du er på en måte som er troverdig. De forteller deg hva som skal til for å overbevise om at din kompetanse er relevant. Og de viser hvordan du kan formidle din erfaring på en måte som er klar og effektiv. Enten du søker din første eller femte jobb, kan «Jobbsøkerkoden» lære deg:- Hva du skal legge merke til i en stillingsannonse- Hvordan den som skal ansette deg tenker- Hva som skal til for å lage en sterk CV- Hvordan du skal skrive et overbevisende søknadsbrev- Hvilke intervjuspørsmål du bør forberede deg på- Hvorfor du må bruke eksempler når du snakker om tidligere erfaring- Hva du må tenke på når du får jobbtilbudetLykke til i jakten på en ny og spennende jobb!«Dette er en bok som veldig mange vil ha nytte av å lese.»Rolf Nævra, Daglig Leder og hodejeger i Technogarden Magellan«Endelig en bok som gir konkrete tips fra personene i 'det virkelige liv' - de som faktisk rekrutterer! Lett å gå til, og veldig konkret!»Trine Juhl Sørensen, karriererådgiver ved Høgskolen i Oslo og Akershus «Jeg fikk jobben! Selv tenker jeg at mye av årsaken til at det gikk så bra var gode tips fra boken. De erfaringsbaserte anbefalingene om hvordan man bør forberede seg til intervju, og hva og hvordan man bør fokusere under selve intervjuet, var særlig til hjelp.»Tarjei Ludvigsen, student som fikk jobben«Lettlest og konkret!» Rie Hurlen, Managing Partner og hodejeger i Reflecto Search ; Selection «Jeg leser daglig søknader som bekrefter hvor viktig en bok som dette er - jeg tror alle jobbsøkere bør lese denne boken!»Eivind Hoff, Employer Branding Manager og seniorrekrutterer i Nordea «Selv ...

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788215025339 Når du søker jobb har du bare ett mål: å bli den utvalgte blant mange gode kandidater. Her får du en konkret veiledning i hvordan du kan nå helt frem til et tilbud om jobb, basert på over hundre innspill fra norsk rekrutteringsbransje.Forfatterne av «Jobbsøkerkoden» veileder deg gjennom forberede... Pris: 276,-.

Det finnes flere nettsteder som tilbyr fritt tilgjengelige e-bøker både på norsk og andre språk. Det er særlig snakk om eldre bøker, der opphavsretten er utløpt, men det finnes mange godsaker blant dem. I den helt ferske boken «Jobbsøkerkoden» gir de eksempler på hva som fungerer og hva som ikke fungerer og helt konkrete råd for hvordan man skal komme dit man ønsker.

RELATERTE BØKER