Mannen er vakker fra livet og opp

Mannen er vakker fra livet og opp - Linda Therese K. Utstøl, Unnveig Aas | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Therese K. Utstøl, Unnveig Aas
DIMENSJON
12,15 MB
FILNAVN
Mannen er vakker fra livet og opp.pdf
ISBN
3978748010152

BESKRIVELSE

Linda Utstøl og Unnveig Aas' debutsamling Mannen er vakker fra livet og opp er en blanding av enkeltdikt og hverdagslige dialoger poetene imellom om og omkring kjærlighet, dating og begjær. Holdningen i diktene er bevisst nedbrytende. Tidvis tøvete, tidvis grotesk, men med en genuin og smått nostalgisk undring i bånn. Det er ikke dikt som har bestemt seg på forhånd, ikke helt i alle fall. Vi kan tenke oss poetene som to sinte og flirfulle rockere som har plukket opp gitarene eller trommene sine og spiller ut det de måtte føle her og nå. Og gjør kanskje litt narr av mennene som går forbi i forbifarten. Fengende. Morsomt. Overraskende.

Det er ikke dikt som ... Diktsamlingen er skrevet av Linda Therese K. Utstøl og Unnveig Aas, begge født i 1990.

Torsdag i forrige uke ble ni beboere evakuert fra området, da det gikk flere skred og steinsprang fra ... Mannen er et fjell på vestsiden av Romsdalen i Rauma kommune i Møre og Romsdal, rundt 13 km sør for Åndalsnes, med topp på 1294 meter over havet. Fra fjellet går det sti ned Alnesdalen vestover til Trollstigvegen (Fv.

RELATERTE BØKER