Morgon og kveld

Morgon og kveld - Jon Fosse | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Fosse
DIMENSJON
9,86 MB
FILNAVN
Morgon og kveld.pdf
ISBN
7466242780598

BESKRIVELSE

Eit barn, som skal heite Johannes og bli fiskar, blir fødd. Ein gammal mann, som heiter Johannes og har vore fiskar, døyr. Mellom dei to ytterpunkta i eit menneskeliv, fødsel og død, spenner denne konsentrert komponerte romanen seg ut i stort format. Johannes' liv er formidla ved dei to punkta, i eit språk som skriv seg inn mot inngangen og utgangen av livet. Den første delen følgjer tankane til Olai, som redd og spent ventar på at kona skal føde han sonen Johannes. Den andre delen er forteljinga om Johannes' veg over til den andre sida, den dagen i livet hans då alt er heilt likt, men likevel heilt forskjellig.

Generelt har boka ei særs spesiell form, ho har korkje punktum eller avsnitt. Trass i det faktum at punktum og avsnitt så og seie ikkje finst, er ikkje romanen vanskeleg å lesa, usamanhengande eller uoversiktleg. Morgon og kveld.

Loading ... «Morgon og kveld» Av Jon Fosse. Regi: Hildegun Riise.

RELATERTE BØKER