De siste vitnene

De siste vitnene - Svetlana Aleksijevitsj | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svetlana Aleksijevitsj
DIMENSJON
10,33 MB
FILNAVN
De siste vitnene.pdf
ISBN
2478730387640

BESKRIVELSE

Nobelprisen i litteratur 2015! Førti år etter annen verdenskrig oppsøker Svetlana Aleksijevitsj kvinner og menn som ved krigens utbrudd i Sovjetunionen bare var barn. Hun ber dem minnes årene med krig - og de forteller ... at de sprang ut for å omfavne de tyske soldatene ettersom de trodde at det var deres egne pappaer som kom hjem - de hadde bare sett dem i uniform ... at de var så sultne at de slikket kjelene til lukten var borte ... at naboens hund satt og gråt i ruinene ... Boka inneholder hundre fortellinger om barn i krig fra vinneren av Nobelprisen i litteratur 2015. «Barnas vitnemål er fullt overførbare til det som nye generasjoner i dag tvinges til å lide seg gjennom i krigens Syria, Afghanistan og Iran.» Dagens Nyheter

at de sprang ut for å omfavne de tyske soldatene ettersom de trodde at det var deres egne pappaer som kom hjem - de hadde bare ... De Siste Vitnene book. Read reviews from world's largest community for readers.

Det skjer med verdighet når kameratklubber og organisasjoner med røtter i verdenskrigens fellesskap nå legges ned eller overføres til nye generasjoner. Vi står midt i et tidsskille - uten helt å skjønne hva det betyr for oss. I De siste vitnene er det slike detaljer på hver eneste side.

RELATERTE BØKER