Dikt 1996-2014

Dikt 1996-2014 - Nils Chr. Moe-Repstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Chr. Moe-Repstad
DIMENSJON
10,60 MB
FILNAVN
Dikt 1996-2014.pdf
ISBN
4687662865684

BESKRIVELSE

Denne pocketboka inneholder alle de åtte diktsamlingene Nils Chr. Moe-Repstad har publisert til nå. Med nyskrevet etterord av Paal-Helge Haugen.«19 forgiftninger er etter min mening Nils Chr. Moe-Repstads beste bok hittil. I fjor ble han nominert til Brageprisen. I år kan han gjerne vinne den!» - Henning Howlid Wærp, Aftenposten«Moe-Repstad frir ikke til de mange. Men han frir ganske åpenbart til sine lesere. Og som leser blir jeg smigret, flattert og ikke så lite henført over å møte dikterens tankerikdom, hans språklige overflod og eleganse, over å bli så utfordret og av og til provosert ...» - Emil Otto Syvertsen, Fædrelandsvennen

Flere artikler - Jeg er usikker på om det blir flere bøker . Kjøp Helge haugen på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Helge haugen i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. Kjøp Paal helge haugen dikt på Kelkoo.

Nils Christian Moe-Repstad Kjøp bøker av Nils Christian Moe-Repstad. Toggle navigation.

RELATERTE BØKER