Superfeil

Superfeil - Max Brunner | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Max Brunner
DIMENSJON
6,73 MB
FILNAVN
Superfeil.pdf
ISBN
1772987469202

BESKRIVELSE

SUPERHELT ELLER HELT SUPER, MED NOEN FEIL En pingles dagbok møter Big Hero 6 Tolv år gamle Marshall Preston er en defektiv - en person med overmenneskelige evner som blir begrenset av noen veldige menneskelige egenskaper. Lasersyn er ikke så kult når du er skjeløyd, og det er ganske kjipt å fly når du må spy hver gang du prøver. Marshall har kjempelyst til å bli med i en superheltgruppe, men defektiver er ikke akkurat superheltmateriale. Men da han avslører en plan om å knuse de beste superheltene som finnes, må Marshall og hans ikke-fullt-så-supre venner bevise at selv om du er en defektiv, kan du fortsatt være en helt.

Noen superkrefter er bedre enn andre, og dessverre har Marshall fått superkrefter som ikke fungerer helt som de skal. Sammen med de andre barna med «superfeil» bestemmer han seg for å redde verden, selv om ingen andre tror de kan. Kjøp Superfeil fra Bokklubber SUPERHELT ELLER HELT SUPER, MED NOEN FEIL En pingles dagbok møter Big Hero 6 Tolv år gamle Marshall Preston er en defektiv - en person med overmenneskelige evner som blir begrenset av noen veldige menneskelige egenskaper. Hvis jeg nå ikke husker helt superfeil, for jeg har ikke brukt sånne programmer siden ifjor (Innlegget ble redigert 06.03.14 17:08) Upassende innlegg? Svar.

en person med overmenneskelige evner som blir begrenset av noen veldige menneskelige egenskaper. Tale Bergan Superfeil av Max Brunner (Gyldendal, 2018) Marshall lever i en verden der alle får superkrefter. Noen superkrefter er bedre enn andre, og dessverre har Marshall fått superkrefter som ikke fungerer helt som de skal.

RELATERTE BØKER