Dewey

Dewey - Vicki Myron | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vicki Myron
DIMENSJON
5,88 MB
FILNAVN
Dewey.pdf
ISBN
1152722951839

BESKRIVELSE

Historien om hvordan en liten katt forandret et bibliotek totalt, reddet en vanlig amerikansk småby og til slutt ble verdensberømt.Deweys historie begynner en bitende kald natt da noen dytter den få uker gamle kattungen ned i kassen for returbøker på biblioteket i Spencer. Der ble han funnet neste morgen av biblioteksjefen, Vicki Myron, en alenemor som hadde overlevd tapet av familiegården, brystkreft og en alkoholisert ektemann. Dewey sjarmerte henne og resten av staben i senk ved å stable seg på bena og stavre på forfrosne poter bort til hver enkelt og dytte forsiktig til dem som takk for hjelpen. I løpet av de neste nitten årene sluttet han aldri å sjarmere hele Spencers befolkning med sin entusiasme og vennlighet - og ikke minst hans sjette sans når det gjaldt hvem som til enhver tid trengte ham mest.

American naval officer known for his victory at Manila Bay in the Spanish-American War. , John 1859-1952. The Dewey Decimal Classification (DDC), colloquially the Dewey Decimal System, is a proprietary library classification system first published in the United States by Melvil Dewey in 1876.

* Vil du vite mer om John Dewey? Prøv John Dewey hos Wikipedia. Tweet.

RELATERTE BØKER