Elskede Sputnik

Elskede Sputnik - Haruki Murakami | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Haruki Murakami
DIMENSJON
10,43 MB
FILNAVN
Elskede Sputnik.pdf
ISBN
2138915394152

BESKRIVELSE

Romanen handler om tre bekjente, en 24-år gammel lærer, hans venn Sumire og Miu, ei gift forretningskvinne med en hemmelighet som plager henne så mye at håret hennes er blitt helt hvitt. Da Sumire forsvinner når hun er på ferie med Miu på ei gresk øy, reiser fortelleren til Europa for å leite etter henne. Han finner ut at Sumire har skrevet to fortellinger, ei som beskriver hennes lengsel etter Miu og ei som avslører Mius hemmelighet.

innbundet, 2010. Sendes innen 1-3 virkedager.

Tjueto år gamle Sumire er forelsket i en sytten år eldre kvinne. Kjøp Elskede Sputnik fra Bokklubber Romanen handler om tre bekjente, en 24-år gammel lærer, hans venn Sumire og Miu, ei gift forretningskvinne med en hemmelighet som plager henne så mye at håret hennes er blitt helt hvitt. Da Sumire forsvinner når hun er på ferie med Miu på ei gresk øy, reiser fortelleren til Europa for å leite etter henne. Pris: 302,-.

RELATERTE BØKER