Englemakersken

Englemakersken - Camilla Läckberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camilla Läckberg
DIMENSJON
7,52 MB
FILNAVN
Englemakersken.pdf
ISBN
1888909525092

BESKRIVELSE

Englemakersken er Camilla Läckbergs åttende kriminalroman med Erica Falck og politimannen Patrik Hedström. 12 MILLIONER SOLGTE BØKER Påsken 1974 forsvinner en familie sporløst fra øya Valö utenfor Fjällbacka. I spisestuen er det pent dekket til påskelunsj, men alle er borte utenom den ettårige Ebba. Flere år senere returnerer den voksne Ebba og mannen hennes til huset som hennes far med hard hånd drev som internatskole. De har nettopp mistet sin lille sønn, og for å bearbeide sorgen har de flyttet tilbake for å pusse opp huset og åpne et gjestehus. Men så blir de utsatt for et mordbrannforsøk. Og da de river opp gulvet i spisestuen, finner de inntørket blod. Hva skjedde egentlig med Ebbas familie?

Har de blitt utsatt for noe kriminelt? Gåten har aldri fått noen løsning. Mange år senere kommer Ebba tilbake til den gamle barnekolonien der ... Kjøp 'Englemakersken' av Ann-Christin Gjersøe fra Norges raskeste nettbokhandel.

Middagsbordet er sirlig dekket, men alle, bortsett fra ettåringen Ebba, er borte. Er de ofre for en ... "Englemakersken" har gjennomgående høy spenningsfaktor, og Läckberg klarer ganske elegant å få den til å stige hele veien fram til slutten.

RELATERTE BØKER