Springflo

Springflo - Cilla Börjlind, Rolf Börjlind | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cilla Börjlind, Rolf Börjlind
DIMENSJON
7,5 MB
FILNAVN
Springflo.pdf
ISBN
9952707188439

BESKRIVELSE

Den første boken med Olivia Rönning og Tom Stilton. En sen kveld i 1987 skal den svenske øya Nord-Koster rammes av et grusomt mord. En ung, gravid kvinne blir i måneskinnet levende begravd på stranden. Bare hodet er synlig over sanden. Om ikke lenge kommer springfloen. 25 år senere plages Stockholm av en rekke brutale overfall og mord på hjemløse i byens parker, som filmes og legges ut på nett. Den unge Olivia Rönning går i sitt andre år på politihøgskolen, og da studentene får i oppgave å arbeide med en cold case, velger hun det uoppklarte strandmordet på Nord-Koster. Hun prøver å finne Tom Stilton, som den gang ledet etterforskningen, men han er som sunket i jorden. Lite vet Olivia om den verdenen hun kommer til å bli involvert i, og farene som truer.

Sjekk premieredato for Springflo sesong 2 her! Abbas har funnet informasjon om hvem mordofferet på Nordkoster kan være, og Mette innser at etterforskningen av strandmordet og mordet på Nils Wendt må ses i sammenheng. Olivia får hjelp av Minken for å komme videre i letingen. Legg merke til at springflo (i dagligtale) i seg selv ikke er erstatningsbetingende, men en årviss forekomst av spesielt høyt tidevann omtrentlig ved tidspunktene vårjevndøgn og høstjevndøgn.

Nippflo skjer ved hver halvmåne. Høyt og lavt tidevann. UKE 38 NRK1 fredag 21.

RELATERTE BØKER