Ville blikk

Ville blikk - Tom Schandy | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Schandy
DIMENSJON
5,4 MB
FILNAVN
Ville blikk.pdf
ISBN
2356648563282

BESKRIVELSE

Se inn i et vilt blikk og bli bergtatt. Den prisbelønte norske naturfotografen Tom Schandy har møtt flere ville blikk enn de fleste. Han har reist over hele verden på jakt etter de ultimate naturopplevelsene, hele tiden med kameraet i beredskap. Dette er en personlig reise og en samling fantastiske bilder av unike og karismatiske skapninger. På Svalbard har han møtt isbjørnens kalde blikk, i Brasil jaguarens varme blikk. Han har fulgt gepardens blikk for bytte - og han har sett løvenes konge med blikk for paring. I regnskogene på Madagaskar har han sett inn i indriens øyne - og i Antarktis har ha observert kongepingvinenes og keiserpingvinenes ungestell. Alle de unike bildene er ledsaget av korte og innsiktsfulle tekster om dyrenes liv. Fotografens naturvern-engasjement skinner klart igjennom i tekstene.

Se inn i et vilt blikk og bli bergtatt. Den prisbelønte norske naturfotografen Tom Schandy har møtt flere ville blikk enn de fleste.

Her vurderes de ansattes pedagogiske praksis og samspill med barna opp mot målsettinger fra barnehageloven og rammeplanen. Blikkenslager og ventilasjon: Skaugen Blikk & Ventilasjon AS i Nedre Eiker ble etablert i 1999. Vi leverer alt innen blikkenslagerarbeid, og blant våre oppdragsgivere vil du finne seriøse og velkjente aktører innen VVS og bygg. Fjell Blikk AS er en blikkenslager virksomhet med snart 50 års erfaring i bransjen.

RELATERTE BØKER