Moderne italiensk grammatikk

Moderne italiensk grammatikk - Reidar Veland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Reidar Veland
DIMENSJON
12,72 MB
FILNAVN
Moderne italiensk grammatikk.pdf
ISBN
9241861335360

BESKRIVELSE

Moderne italiensk grammatikk er en detaljert beskrivelse av systemet i våre dagers italienske nasjonalspråk. Meto.disk kan grammatikken betraktes som en syntese av moderne lingvistiske innsikter og mer tradisjonell grammatisk viten. Den har en sterk empirisk forankring og inneholder omlag 5000 eksempler i setningsform. Disse er for en stor del hentet fra tekster som er tilgjengelige på internet, og fra ulike tekstkorpus, særlig avistekst.korpuset La Repubblica, som består av cirka 380 millioner ord. Alle eksemplene i gramma.tikken har norsk parallelloversettelse og bidrar slik også til å belyse kontrastive forhold mellom de to språkene. Moderne italiensk grammatikk er tenkt som lærebok for italienskstudiet ved universitetene, men vil også være av interesse for andre lesere som ønsker å sette seg grundig inn i hvordan dagens italiensk fungerer i sin reelle form. Forfatteren er professor ved Institutt for fremmedspråk, Universitetet i Bergen.

Pensumbøker i alle fag. Boken gir en innføring i moderne italiensk grammatikk med eksempler fra italiensk dagligtale.

Dette er en enkel og oversiktlig innføring i moderne italiensk grammatikk. Alle temaer som gjennomgås er rikelig illustrert med eksempler fra moderne italiensk.. Modern italiensk grammatik finns nu i en ny upplaga.

RELATERTE BØKER