Mrs. Lewis

Mrs. Lewis - Patti Callahan | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Patti Callahan
DIMENSJON
3,89 MB
FILNAVN
Mrs. Lewis.pdf
ISBN
1519591113217

BESKRIVELSE

I romanen møter vi Joy Davidman som endret livet til den respekterte litteraturhistoriker og forfatter C.S. Lewis. Joy, selv poet og forfatter fra den amerikanske østkysten, levde i en tid da kvinner helst ikke skulle ha en stemme - men hennes kjærlighet til Jack ga dem begge stemmer de ikke visste de hadde. Romanen er både en fascinerende historisk roman og et glimt inn i en forfatters liv, men mest av alt er dreier den seg om kjærlighet - til litteratur og ideer og et forhold mellom mann og kone som til sist skulle vise seg ikke å være umulig likevel.

Lewis' av Patti Callahan fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788252004632 Romanen "Mrs Lewis" er både en fascinerende historisk roman.

Lewis: The Improbable Love Story of Joy Davidman and C. S.

RELATERTE BØKER