Til odel og eie

Til odel og eie - Emily Giffin | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emily Giffin
DIMENSJON
8,65 MB
FILNAVN
Til odel og eie.pdf
ISBN
5656920155594

BESKRIVELSE

I motsetning til den festglade bestevenninnen Darcy, har Rachel alltid vært den fornuftige jenta som følger reglene - helt til hun fyller 30 år og Darcy lager fest for henne. Kvelden ender med at hun går hjem sammen med Darcys forlovede.Ikke i sine villeste fantasier (eller verste mareritt) hadde Rachel trodd at noe sånt kunne skje, men det viser seg at det lille sidespranget ikke er så lett å legge bak seg som hun først trodde. Grensen mellom hva som er rett og galt er kanskje ikke alltid like klar?

Nomineringen skjer på nett. Det er opprettet en egen webside for prosjektet. Til odel og eie er 15 bokstaver langt og inneholder 7 vokaler og 5 konsonanter.

Odelsretten har hindret landbrukseiendommer fra å bli kjøpt opp og har sikret stabilitet for både slekten og næringen. ...

RELATERTE BØKER