Tysk ordbok

Tysk ordbok - Herbert Svenkerud, Helge Parnemann | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Herbert Svenkerud, Helge Parnemann
DIMENSJON
5,79 MB
FILNAVN
Tysk ordbok.pdf
ISBN
5473757744403

BESKRIVELSE

Tysk ordbok består av en tysk-norsk del med over 29 000 oppslagsord og en norsk-tysk del med over 27 000 oppslagsord. Ordboka er spesielt tilpasset elever i den videregående skolen, men passer også godt for studenter og alle som bruker tysk privat eller på jobben.Boka er oppdatert i 2016 og har detaljerte opplysninger om ordklasse, kjønn og bøyning. Som alle Cappelen Damms ordbøker er Tysk ordbok lett og rask å slå opp i med tydelig markerte oppslagsord og et lekkert og funksjonelt design. over 56 000 oppslagsord faste uttrykk alfabetisk ordnet under tilhørende oppslagsord tusenvis av eksempler fra moderne tysk og norsk lett å finne fram til riktig ord og betydning detaljerte opplysninger om ordklasse, kjønn og bøyning for de tyske ordene også i den norsk-tyske delen ordtak og faste vendinger i egne rammer minigrammatikk, nyttige faktasider og kart tillatt brukt ved eksamen i ungdomsskolen og den videregående skolenOrdboken er i et hendig og behagelig format med slitesterkt fleksibind og kan åpnes flatt. Finnes også i digital utgave, se www.clarify.no.

Bruk ordboken til å oversette fra norsk til tysk eller fra tysk til norsk. DinOrdbok serverer deg søkeresultatet med synonymer, avledede ord, uttale, definisjoner og eksempler på bruk. Tysk-svenskt lexikon: bokstavssökning.

Ordboken dekker hele spekteret av teknisk/vitenskapelige fagområder, fra fysikk og kjemi til alle viktige felter innen industriell teknikk. Ordbok for oversettelse fra norsk til tysk og vice versa. Ord eller tekst å oversette: Sök i det svensk-tyskt lexikonet: Slå upp en tysk översättning i en gratis svensk ordbok med tyska översättningar från bab.la Tysk ordbok.

RELATERTE BØKER