Diagnose: flink pike

Diagnose: flink pike - Unn Therese Omdal | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unn Therese Omdal
DIMENSJON
5,4 MB
FILNAVN
Diagnose: flink pike.pdf
ISBN
2270377342935

BESKRIVELSE

For et par år siden opplevde Unn Therese Omdal, som til daglig sjonglere rollene som yrkesaktiv rebarns- mor, politiker og instruktør i mindfulness og stressmestring, selv å bli sykemeldt på grunn av stress. I «Diagnose: Flink pike» deler hun åpent og ærlig om sin vei fra et liv preget av stress til en hverdag med ny energi og livsglede. «I alt for mange år var jeg en « ink pike» som satte urimelig høye krav til meg selv. Jeg skulle mestre alt", sier Unn Therese. «Det måtte jo gå galt», fortsetter hun. «Diagnose: Flink pike» er en bok for alle som i perioder kjenner seg nedstemt og overveldet av stress, og som ønsker inspirasjon til hvordan vi på en god måte kan kartlegge hva som skaper stress i vårt liv. Her er det konkrete teknikker til hvordan vi kan rydde opp i indre og ytre stress, og ulike måter vi kan styrke vår evne til å håndtere stress på både kort og på lang sikt. Unn Therese Omdal er utdannet statsviter, og jobber i dag som jobbkonsulent. I tillegg har hun bred erfaring som politiker, og hun har hatt en rekke verv på både lokalt, regionalt og nasjonalt nivå. Hun var blant annet varaordfører i Eigersund kommune fra 2011 - 2015. Unn Therese holder kurs og foredrag om kommunikasjon, stressmestring og mindfulness, og hun har fire gutter på 2, 6, 11 og 15 år.

Diagnosen ME. Det startet med at hun merket at strikken var dratt for langt for hennes eget beste.

Jeg skulle mestre alt", sier Unn Therese. «Det måtte jo gå galt», fortsetter hun. I enkelte artikler påpeker forfatterne at bruken av begrepet "flink pike syndrom" sykeliggjør det at jenter streber etter suksess - at det å ha mål og jobbe hardt for å nå dem sidestilles med et syndrom eller sykdom (Forskning.no, 2016).

RELATERTE BØKER