Sjokolade; konfekt, kaker & desserter

Sjokolade; konfekt, kaker & desserter lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,58 MB
FILNAVN
Sjokolade; konfekt, kaker & desserter.pdf
ISBN
4700658884066

BESKRIVELSE

I denne boken finner du 77 herlige oppskrifter på små og store kaker,fyldige desserter og lekre konfektbiter, som alle har én ting til felles: sjokolade.Oppskrifter og framgangsmåter er godt forklart, noe som gjør godbitenelette å lage. Det er mange valg å ta i livet, heldigvis er sjokoladevalget renluksus: hvit, mørk, bitter eller søt - det er opp til deg!

Smaken av hjemmelagdet konfekt er like hyggelig som det er å stå på kjøkkenet med familien og lage deres egen julekonfekt. Hos Odense Marcipan elsker vi den klassiske smaken av konfekt med marsipan, nougat og sjokolade, men vi våger oss også ut på nye sammensetninger i konfekt som bl.a.

35 biter. Dette er en nydelig sjokoladekake helt uten hvetemel som egner seg like godt som konfekt, kake eller dessert. Se våre oppskrifter på konfekt, kokosboller, desserter, kaker og bakst - laget med ekte marsipan, nougat og sjokolade fra Odense Marcipan. Kategori: Kaker, konfekt og desserter. ...

RELATERTE BØKER