Søtt & godt fra Skafferiet

Søtt & godt fra Skafferiet - Charlotte Holberg Sveinsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charlotte Holberg Sveinsen
DIMENSJON
12,68 MB
FILNAVN
Søtt & godt fra Skafferiet.pdf
ISBN
8693861937626

BESKRIVELSE

En skattkiste av en inspirasjonsbok til jul, midtvinters og påske. Her bys det på det beste fra Skafferiet! Vi blir aldri lei av søte saker! Det finnes alltid en anledning til å overraske de du er glad i med noe ekstra godt. Når vinteren kommer til Helgøya og Skafferiet, er det tid for å tenne på peisen og kose seg med noe søtt. Invitere gjester til kaffe og en godbit, eller samle familien og lage en bedre middag med konfekt til dessert. Boka feirer vinterlyset og gir inspirasjon til å bake og lage smakfulle, søte ting. Her er oppskrifter til all verdens godsaker: karameller, marsipan, hjemmelaget is, konfekt, sukkertøy, kaker, kjeks, fromasjer, bærterter, gele, sauser, syltetøy og til og med drikke: likør, sjokolade og chai latte. Alt er lett å lage. Boka er rikt illustrert med bilder fra Skafferiet.Bla i boka

Maden hentes i Skafferiet fra onsdag til fredag kl. 12-17.

Charlotte har også åpnet dørene til den gamle smia og stallen, med nystøpt gulv og nyinstallert peis og bakerovn. Kjøp Skafferiets kokebok fra Bokklubber I landlige omgivelser på idylliske Helgøya midt i Mjøsa ligger den koselige kafeen Skafferiet. Her tar Charlotte Holberg Sveinsen imot tusenvis av besøkende hvert år, som får servert rause porsjoner med smørbrød, kaker og hjemmelaget saft. Skafferiet er i stadig utvikling, fremhever Charlotte.

RELATERTE BØKER