Blomstermedisin

Blomstermedisin - Audun Myskja | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audun Myskja
DIMENSJON
10,34 MB
FILNAVN
Blomstermedisin.pdf
ISBN
5229111259170

BESKRIVELSE

Forfatteren gir en oversikt over utvalgte blomstermedisinsystemer, blant annet Bachs blomstermedisiner. Forfatteren forklarer hva de enkelte essensene er godt for, hvilke blomstermidler som kan være gunstige i konkrete situasjoner, og hva som skiller de forskjellige systemene fra hverandre og hvordan de kan brukes for å supplere hverandre. Boken inneholder også et symptomregister som hjelper deg å finne frem til riktig middel ved ulike plager. Har litteratur- og stikkordliste.

Bach's Cherry Plum 159,- Legg i handlekurven. Bach's Chestnut Bud 159,- Legg i ... Vi har laget en rekke ringblomstprodukter i samarbeid med øko-bonde Wenche Straume på Strømland Gård i Drangedal.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Bachs blomstermedisin er en sikker og homeopatisk naturmedisin for healing som ble oppfunnet av Dr. Bach mellom år 1920-1930 i England.

RELATERTE BØKER