Bygården

Bygården - Mirjam Sorge Folkvord | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mirjam Sorge Folkvord
DIMENSJON
11,68 MB
FILNAVN
Bygården.pdf
ISBN
1013575906286

BESKRIVELSE

Kåre har bodd i den samme leiligheten i 78 år. Han lengter tilbake til tiden da kong Haakon regjerte. Warsame er bare 11 år, men har allerede god oversikt over strømpriser og hva slags mat som er på tilbud hvor. Magne drømmer om å gi kjæresten et «ordentlig hjem». Men hva er egentlig det? I Bygården tar Mirjam Sorge Folkvord og Brian Cliff Olguin oss med inn bak gardinene i en bygård på Torshov i Oslo. I møte med menneskene som bor der, forteller de historien om norsk boligpolitikk og en bygård som i nesten hundre år har vært i kommunens eie, men som nå står overfor et tidsskille. Det er en historie om fortid og nåtid, om marked og velferdsstat, om de som er innenfor og de som faller utenfor. Det er også en historie om hvordan boligpolitikken påvirker oss alle, og hva vi gjør for å sikre de mest sårbare blant oss et godt sted å bo.

Bugården ungdomsskole er aktive på Facebook. Midt i byen, mellom bygårder i gågatedelen av Hegdehagusveien ligger Grønneberg barnehage i et gult hus for seg selv. Vi har mange muligheter rett utenfor porten: museer, bibliotek, parker osv.

HAUBO tar ansvar og innfører en rekke tiltak for å begrense smitte av koronaviruset. Les mer om våre tiltak her. Da de fikk muligheten til å kjøpe kjellerareal i den gamle bygården, slo de til.

RELATERTE BØKER