DNA

DNA - Yrsa Sigurdardóttir | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yrsa Sigurdardóttir
DIMENSJON
8,17 MB
FILNAVN
DNA.pdf
ISBN
8758136321004

BESKRIVELSE

Ny serie fra krimdronningen Yrsa. En ung kvinne blir funnet brutalt myrdet i sitt eget hjem i Reykjavik. Det eneste vitnet er hennes sju år gamle datter. Når enda en kvinne blir drept på bestialsk vis kort tid etterpå, står politiet uten andre spor enn mistanken om at det er samme gjerningsmann. En radioamatør fanger inn skremmende meldinger som knytter ham til begge de drepte kvinnene, selv om han ikke kjente noen av dem. Nysgjerrigheten får ham til å sette i gang farlige undersøkelser på egen hånd. Huldar har ansvaret for etterforskningen av drapene. Han mangler konkrete spor og dette skaper frustrasjon og konflikter internt i politiet. Saken kompliseres ytterligere ved at han har løyet om seg selv for psykologen Freyja, som bistår jenta som var til stede da moren ble drept. "DNA" er nok en nervepirrende pageturner fra bestselgerforfatteren Yrsa Sigur.ardóttir. Igjen viser hun hvor dyktig hun er til å skape intelligente plott og effektivt fortalte historier med et rikt og spennende persongalleri.

Bærer av genetisk informasjon i prokaryote og eukaryote celler, samt DNA-virus. Inneholder gener med nukleotidsekvenser som koder for proteiner og ikke-kodende sekvenser bestående av repeterte sekvenser, transposoner og retrotransposoner.DNA inneholder informasjon via om sekvensen til aminosyrene i protein i form ... DNA-replikasjon betyr at DNA blir kopiert slik at man får to helt like DNA-tråder.

Vi kan sko, og her får du hjelp til å finne akkurat de skoene du trenger - enten det er til jobb, hverdags eller fest. DNA er arvestoffet som finnes i alle celler. DNA har to hovedfunksjoner: DNA inneholder oppskrifter som bestemmer hvordan organismen skal se ut og fungere.

RELATERTE BØKER