Hva er kunstig intelligens

Hva er kunstig intelligens - Jim Tørresen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jim Tørresen
DIMENSJON
3,36 MB
FILNAVN
Hva er kunstig intelligens.pdf
ISBN
4691546204662

BESKRIVELSE

I boken hva er KUNSTIG INTELLIGENS gir forfatteren en lettfattelig og engasjerende introduksjon til kunstig intelligens. Hva mener vi med det og hvilke metoder er mest utbredt og anvendelige?Kunstig intelligens er biologi-inspirerte prinsipper som kan anvendes innen design av datasystemer. Prinsippene finner forskerne i naturen enten som en del av et individ eller i samvirke mellom individer. Kunstig intelligens kan inngå både i systemer for sansing, resonnering og bevegelseskontroll.

En kunstig intelligens som f.eks. gjør medisinsk diagnostikk vil være definert som svak intelligent uavhengig av hvor mye riktig den gjøre det.

Kunstig intelligens er et begrep som beskriver hvordan datasystemer er i ferd med å tilegne seg egenskaper som vi tidligere har tenkt er unike for mennesker: De kan lære av egne erfaringer og løse komplekse problemer uten at de har fått presise instrukser. I etterkrigstiden var det stor optimisme rundt kunstig intelligens. Kunstig intelligens: Hva er «AI» og hvordan virker det? Kunstig intelligens handler om å skape datamaskiner som er minst like smarte og kreative som menneskehjernen.

RELATERTE BØKER