Silkespor

Silkespor - Gerd Rotmo | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerd Rotmo
DIMENSJON
12,81 MB
FILNAVN
Silkespor.pdf
ISBN
7692904956858

BESKRIVELSE

En solflik er en flik av livet, fort blir den borte, lever der den stikker innom og spruter solregn. Solflekken er seilet, jeg er vinden. Sammen er vi øst, vest, syd og nord. Solregnet er evighetens silkespor - der noe gror. Diktene i «Silkespor» tematiserer sykdom og er skrevet gjennom ulike sorgprosesser. Selv om flere av diktene er såre og vonde, er mange likevel vakre dikt som hyller livet og viser hvor viktig det er å ta være på øyeblikkene. De forteller om smerte, frustrasjon, tvil og håpløshet. Men det også mye styrke, utholdenhet, mot, håp og kjærlighet i diktene. Forfatteren tar oss med og lar oss oppleve varme solstråler og vårmusikk, stormvind og store bølger, frost og nye grønne spirer. Gerd Rotmo (f. 1944) har arbeidet med tekst og lyrikk store deler av livet. Tidligere har hun utgitt diktsamlingene «Regnet har ingen dansetrinn» i 1984 og «Ord på line» i 1987. I 1996 mottok hun Bydel Helleruds Kulturpris for sin diktning. «Silkespor» er realisert med støtte fra Kreftforeningens prosjekt Ønskebrønn. Ønskebrønns prosjekt er å få drømmer til å gå i oppfyllelse.

Og denne forfatteren skuffer aldri! Tre hovedprosjekter: Utvikling av nettbutikk, design av forlagskatalog, redaksjonellt ansvar for diktsamlingen "Silkespor" inkludert layout og omslagsdesign. Andre oppgaver: produksjon av diverse markedsmateriell, pressearbeid, korrekturlesning, illustrasjonsoppdrag, salg via epost, telefon og i fysisk butikk.

Denne boken er skrevet av forfatter none. Og denne forfatteren skuffer aldri! Tre hovedprosjekter: Utvikling av nettbutikk, design av forlagskatalog, redaksjonellt ansvar for diktsamlingen "Silkespor" inkludert layout og omslagsdesign.

RELATERTE BØKER