Øyene i vest

Øyene i vest - Kirsti Jareg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsti Jareg
DIMENSJON
9,24 MB
FILNAVN
Øyene i vest.pdf
ISBN
4847444901269

BESKRIVELSE

Øyene i vest er en veiviser og følgesvenn for øyhoppere i Skottland: whiskyentusiaster, seilere, musikkfantaster, naturelskere eller vitebegjærlige «sofareisere».De skotske øygruppene Hebridene, Orknøyene og Shetland var under norsk herredømme i flere hundre år, og øyboerneholder holder både norske og keltiske kulturtradisjoner i hevd.Den røde tråden i denne kulturhistoriske reiseskildringen er møtene med mennesker, hverdagsliv, historie og kultur i brytning mellom tradisjon og modernitet. Forfatteren Kirsti MacDonald Jareg har både norsk og skotsk oppgav, og kjenner øyene fra barndommen av.Boken er illustrert.

... Marshalløyene er en republikk i Oseania, i øyområdet Mikronesia i Stillehavet. Marshalløyene ligger i sin helhet nord for ekvator og litt vest for den internasjonale datolinje.

Hovedstad er Majuro (Dalap-Uliga-Darrit). Landet består av 29 atoller og 5 isolerte koralløyer fordelt over to parallelle atollkjeder over et havområde ... Kjøp Øyene i vest - Hebridene, Orknøyene og Shetland fra Bokklubber En kulturhistorisk reise til de forhenværende norske koloniene, skarpt observert og med historisk presisjon.

RELATERTE BØKER